Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 2-pack

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 2-pack
Productafbeelding van de Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 2-pack

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen krassen
 • Met handleiding en microvezeldoekje

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

9,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 2-pack alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 2-pack in huis.

Beschrijving van de Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 2-pack

Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 2-pack

Voor het beschermen van je display is een screenprotector een must. Deze Mobilize Clear Screeprotector is speciaal gemaakt voor de OnePlus 8. Het dunne beschermlaagje zie je nauwelijks zitten, maar zorgt ervoor dat je scherm vrij van krassen blijft!

Twee stuks in één verpakking

De OnePlus 8-screenprotector wordt geleverd in een duoverpakking. Dit houdt in dat je twee screenprotectors meegeleverd krijgt. Dit is erg handig als eentje bijvoorbeeld op een gegeven moment onder de krassen zit! Aanbrengen gaat heel eenvoudig met de bijgeleverde instructies en tools.

Let op!

Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 2-pack is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 2-pack

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 2

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Type Clear
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant