Mobile Bluetooth Keyboard Samsung Galaxy Tab 10.1

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Mobile Bluetooth Keyboard Samsung Galaxy Tab 10.1 is niet meer leverbaar.

Naar alle toetsenborden

Beschrijving van de Mobile Bluetooth Keyboard Samsung Galaxy Tab 10.1

Mobile Bluetooth Keyboard Samsung Galaxy Tab 10.1

De Mobile Bluetooth Keyboard Samsung Galaxy Tab 10.1 is een handig toetsenbord voor uw tablet. Als u veel moet typen kunt u hier handig gebruik van maken. Het QWERTY-toetsenbord verbindt u door middel van Bluetooth 3.0 aan de Galaxy Tab 10.1, waarna u via het toetsenbord teksten kunt typen op uw tablet. U zet de tablet handig in de houder van het toetsenbord, zodat deze in een goede kijkhoek staat. Het toetsenbord wordt opgeladen door middel van de bijbehorende oplader. Deze Mobile Bluetooth Keyboard voor de Samsung Tab 10.1 is dus een waardig verlengstuk van uw Samsung-tablet!

Specificaties Mobile Bluetooth Keyboard Samsung Galaxy Tab 10.1

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Draadloos

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  De invoer van tekst verloopt via een toetsenbord. Dit toetsenbord kan zowel fysieke toetsen bevatten als onscreen weergegeven worden.

  Toetsenbord Qwerty