Mijn naam is Karel van Eerd - Rupert Parker Brady & Maarten Beernink

Nog geen reviews
Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Verkoopprijs

38,95

Voor 23:30 uur besteld,
morgen gratis in huis

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Mijn naam is Karel van Eerd - Rupert Parker Brady & Maarten Beernink

Het opzetten van een bedrijf dat de concurrentie echt op scherp stelt, is een flinke uitdaging. Helemaal als je als nieuwkomer in een branche terechtkomt die al redelijk vastgeroest zit in zijn manieren. Karel van Eerd, oprichter van supermarktketen Jumbo, heeft echter laten zien dat het gewoon kan. Het uiteindelijke doel? De klant écht centraal stellen. Alles daaromheen moet aan dit doel bijdragen. Deze les passen we uiteraard toe bij Belsimpel, maar dit is tevens de kern van het verhaal van Karel van Eerd. In dit boek vertalen "retaildenkers" Rupert Parker Brady en Maarten Beernink de lessen van Van Eerd door middel van mooie anekdotes en praktische tips naar een echte must-read!

Specificaties Mijn naam is Karel van Eerd - Rupert Parker Brady & Maarten Beernink

 • Algemeen

  Aantal paginas 158
  Taal Nederlands

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur wit