Microsoft Display Dock HD-500

4,5 sterren
9
Uitstekend
3 geverifieerde klantreviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Microsoft Display Dock HD-500

Klanten zijn blij met:

 • Makkelijk opladen
 • Standaard en oplader in één
 • Geschikt voor meerdere merken

Uitgebreide specificaties

De Microsoft Display Dock HD-500 is niet meer leverbaar.

Naar alle docking stations

Beschrijving van de Microsoft Display Dock HD-500

Microsoft Display Dock HD-500

De Microsoft Display Dock HD-500 is een accessoire die jouw telefoon compleet maakt. Met deze speciale Display Dock breid je de mogelijkheden van jouw Microsoft Lumia 950 (XL) uit tot het oneindige. Je kunt andere randapparatuur zoals een toetsenbord, een beeldscherm en een muis aansluiten op deze Display Dock. Zo kun je je smartphone gebruiken als een soort van PC: dit wordt door Microsoft Continuum genoemd! Al jouw universele applicaties, die je gedownload hebt uit de Windows Store, worden perfect afgebeeld op het aangesloten beeldscherm, met de vormgeving en het gemak dat je gewend bent van Windows 10! De Continuum-dock heeft twee USB-poorten voor je toetsenbord en muis, een HDMI-aansluiting voor je beeldscherm en een USB-C-poort voor je smartphone.

De toekomst is hier

De Microsoft Display Dock HD-500 is de eerste stap richting het ideaal van alles in één. Alle standaardapps die jij gewend bent van Windows 10 op je PC kun je gemakkelijk downloaden op jouw Microsoft Lumia 950 of Lumia 950 XL. Met deze Display Dock open je al deze apps via je telefoon op het aangesloten beeldscherm, zodat je altijd toegang hebt tot al je bestanden en ze gemakkelijk kan aanpassen. Microsoft Office, Outlook, Edge en nog veel meer handige programma’s kan jij allemaal tegelijk gebruiken. En dit alles kan op de manier waarop je gewend bent van je Windows 10 laptop of PC! Zo werken alle toetsencombinaties zoals je gewend bent; schakelen tussen applicaties met Alt+Tab, kopieren/plakken met Ctrl+C en Ctrl+V, alles kan.

Nog steeds een smartphone

De Microsoft Display Dock HD-500 is een gadget die de potentie van jouw smartphone alleen maar positief kan beïnvloeden. Dit betekent dat terwijl je de Display Dock gebruikt, jouw smartphone nog steeds een smartphone is. Je kunt alle functies nog gewoon gebruiken, zodat je ook met deze Display Dock nog steeds kunt whatsappen, bellen, sms’en en noem maar op. Alle applicaties die handiger uitgevoerd kunnen worden op het grote scherm worden automatisch afgebeeld op het beeldscherm. Met de Microsoft Display Dock HD-500 heb je eigenlijk geen PC meer nodig!

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores van de Microsoft Display Dock HD-500:

9,0
3 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Uitstekend
 • Prijs-kwaliteit: 10
 • Design: 8,3
 • Bouwkwaliteit: 10
 • Gebruiksgemak: 7,5

Alle reviews

Video's over de Microsoft Display Dock HD-500

Belsimpel-productvideo voor de Microsoft Display Dock HD-500

Specificaties Microsoft Display Dock HD-500

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 230 gram

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 64.1 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 64.1 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 25.6 mm
 • Stroomvoorziening

  Laadt telefoon op Ja