Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Microsoft Display Dock HD-500

 • 4.5 sterren
  3 geverifieerde reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Belangrijkste specificaties

 • Stijlvol opladen
 • Strak ontwerp
 • Geschikt voor meerdere merken

Uitgebreide specificaties

Bekijk productvideo

De Microsoft Display Dock HD-500 is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Microsoft Display Dock HD-500

  Microsoft Display Dock HD-500

  De Microsoft Display Dock HD-500 is een accessoire die jouw telefoon compleet maakt. Met deze speciale Display Dock breid je de mogelijkheden van jouw Microsoft Lumia 950 (XL) uit tot het oneindige. Je kunt andere randapparatuur zoals een toetsenbord, een beeldscherm en een muis aansluiten op deze Display Dock. Zo kun je je smartphone gebruiken als een soort van PC: dit wordt door Microsoft Continuum genoemd! Al jouw universele applicaties, die je gedownload hebt uit de Windows Store, worden perfect afgebeeld op het aangesloten beeldscherm, met de vormgeving en het gemak dat je gewend bent van Windows 10! De Continuum-dock heeft twee USB-poorten voor je toetsenbord en muis, een HDMI-aansluiting voor je beeldscherm en een USB-C-poort voor je smartphone.

  De toekomst is hier

  De Microsoft Display Dock HD-500 is de eerste stap richting het ideaal van alles in één. Alle standaardapps die jij gewend bent van Windows 10 op je PC kun je gemakkelijk downloaden op jouw Microsoft Lumia 950 of Lumia 950 XL. Met deze Display Dock open je al deze apps via je telefoon op het aangesloten beeldscherm, zodat je altijd toegang hebt tot al je bestanden en ze gemakkelijk kan aanpassen. Microsoft Office, Outlook, Edge en nog veel meer handige programma’s kan jij allemaal tegelijk gebruiken. En dit alles kan op de manier waarop je gewend bent van je Windows 10 laptop of PC! Zo werken alle toetsencombinaties zoals je gewend bent; schakelen tussen applicaties met Alt+Tab, kopieren/plakken met Ctrl+C en Ctrl+V, alles kan.

  Nog steeds een smartphone

  De Microsoft Display Dock HD-500 is een gadget die de potentie van jouw smartphone alleen maar positief kan beïnvloeden. Dit betekent dat terwijl je de Display Dock gebruikt, jouw smartphone nog steeds een smartphone is. Je kunt alle functies nog gewoon gebruiken, zodat je ook met deze Display Dock nog steeds kunt whatsappen, bellen, sms’en en noem maar op. Alle applicaties die handiger uitgevoerd kunnen worden op het grote scherm worden automatisch afgebeeld op het beeldscherm. Met de Microsoft Display Dock HD-500 heb je eigenlijk geen PC meer nodig!

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Microsoft Display Dock HD-500

  Alle specificaties en eigenschappen van de Microsoft Display Dock HD-500 overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

   Fabrikant-link Bekijk online

   Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

   Garantie 6 maanden

   Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   De kleur van het product.

   Kleur Zwart

   Het totale gewicht gemeten in grammen.

   Gewicht 230 gram

   De totale hoogte van het product.

   Afmetingen - Hoogte 64.1 mm

   De totale breedte van het product.

   Afmetingen - Breedte 64.1 mm

   De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

   Afmetingen - Diepte 25.6 mm
  • Aansluitingen

   Aansluiting HDMI, USB-C
   Geheugenkaart Nee
   Hoofdtelefoon Nee
   Microfoon Nee
   USB Ja
  • Stroomvoorziening

   Laadt telefoon op Ja
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

  Er zijn geen geschikte telefoons en tablets gevonden in combinatie met de Microsoft Display Dock HD-500.

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen van onze klanten over de Microsoft Display Dock HD-500 (3)

  Gemiddelde score voor de Microsoft Display Dock HD-500 na 3 reviews:

  • Algemeen:
   4.5 sterren
  • Vormgeving:
   4.5 sterren
  • Bouwkwaliteit:
   5 sterren
  • Mogelijkheden:
   4.5 sterren
  • Gebruiksgemak:
   4 sterren
  • Geluidskwaliteit:
   4.5 sterren

  Review van: HS

  • Zaterdag 21 januari 2017
  • in bezit sinds januari 2017
  Algemeen:
  5 sterren
  Vormgeving:
  4 sterren
  Bouwkwaliteit:
  5 sterren
  Mogelijkheden:
  5 sterren
  Gebruiksgemak:
  5 sterren
  Geluidskwaliteit:
  4 sterren
  Fantastische uitbreidingsmogelijkheid voor Lumia 950

  Ik heb de Microsoft Display Dock HD-500 gekocht in combinatie met de Microsoft Lumia 950. Het dock gebruik ik om mijn telefoon te gebruiken met een extra beeldscherm en zo zelfs in te zetten als een volledige PC.

  Het Display Dock voelt relatief zwaar aan voor apparaat met de geringe afmetingen van ongeveer 6.5 bij 6.5 bij 2.5 cm. Microsoft heeft het gepresteerd om 3 USB aansluitingen te integreren, boven op de HDMI en DisplayPort aansluitingen voor beeld. Het geheel voelt zeer robuust aan.

  De telefoon wordt opgeladen zodra deze verbonden is met het dock. Ook kan je het beeld van je telefoon naar een scherm of televisie zenden of er een andere app op laten draaien. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om foto's te bekijken op televisie, terwijl je op de telefoon je email bekijkt.

  Natuurlijk kan je via USB een toetsenbord en/of muis aansluiten, maar je kan ook je telefoon gebruiken als invoerapparaat of dit via Bluetooth (en je telefoon) te doen. Dat zorgt ervoor dat je minder last hebt van veel kabels.

  Al met al is het een handig apparaatje om zeer effectief gebruik te maken van de mogelijkheden die de huidige mobiele telefoons bieden. Die zijn inmiddels prima geschikt voor het draaien van bijvoorbeeld een Office applicatie, waardoor je je werk gewoon altijd in je broekzak mee kan nemen en je alleen je telefoon hoeft aan te sluiten.

  Concluderend kan ik zeggen dat de Display Dock een zeer mooie aankoop is en mij interessante mogelijkheden biedt op het gebied van werk.

  Review van: PAUL Karis

  • Zaterdag 26 maart 2016
  • in bezit sinds maart 2016
  Algemeen:
  4 sterren
  Vormgeving:
  4 sterren
  Bouwkwaliteit:
  5 sterren
  Mogelijkheden:
  5 sterren
  Gebruiksgemak:
  4 sterren
  Geluidskwaliteit:
  4 sterren
  Heb ik een mobiel of een pc voor mij liggen??

  Elke keer als ik met mijn dikke onhandige vingers een te klein kruisje mis of steeds maar de verkeerde letter op het toetsenbord intik, slaak ik de verzuchting: 'Had ik mijn PC nu maar bij mij'.

  Die dagen zijn voorbij :)

  Deze Microsoft Display Dock HD-500 zorgt ervoor dat de Windows-telefoon aanvoelt als een volwaardige pc.

  Ik verkoos een Windows Phone boven iPhone of Android omdat ik synchronisatie met mijn OUTLOOK-wereld (afspraken, contactpersonen en mails) van het allergrootste belang vind. Outlook is van Windows en ik wilde niet het risico lopen dat het problemen op zou leveren als ik een telefoon koos van een andere producent dan Windows. Ik wil bij problemen gewoon geholpen worden, in plaats van naar de andere producent te worden gestuurd.

  Mijn HTC 8x liet het afweten en ik had bijna 300 nodig had om hem weer aan de praat te brengen. Ik heb dat niet gedaan en beschouwde de 300 maar als een startbonus voor een nieuwe aankoop. Dat werd dus de Lumia 950 XL (een Microsoft product dat uit de Nokia range doorontwikkeld is)

  Ondanks het handige Windowsphone-besturingssysteem, bleef ik prutsen met mijn 'dikke vingers'.

  Maar deze Microsoft Display Dock HD-500 is het antwoord. Het zilveren blokje van 6 x 6 x 2,5 cm komt in een wat overdreven grote verpakking met twee belangrijke kabeltjes voor de usb-C aansluiting op het mobiel. (Deze nieuwe usb-aansluiting is zeer goed doordacht: je kunt hem niet verkeerd om erin steken, beide kanten is ok! Dat is bijvoorbeeld een uitkomst voor kippige mensen in het donker).

  Het blokje heeft aan een kant de aansluiting voor je mobiel (waar het allemaal om gaat) en aan de andere kant zitten 3 USB chassisdelen: een voor de voeding en twee soorten ingangen om het groter scherm op aan te sluiten (HDMI en DP).
  Mijn tweede scherm heeft een HDMI-aansluiting.

  De Lumia en het tweede beeldscherm hadden elkaar bij aansluiting onmiddellijk gevonden. De telefoon gaat uit zichzelf in CONTINUUM-modus, wat wil zeggen dat het scherm van je telefoon dienst doet als touch-pad. Het computerscherm vertoont alles wat je normaal op je telefoon zou zien.

  Als ik even niet over mijn laptop beschik, ben ik toch productief met WORD en EXCEL (allebei standaard in de Lumia), beantwoord ik mails met mijn 'echte' toetsenbord en ben ik grenzeloos gelukkig.

  De prijs van dat geluk? Ach, ik heb een device waarvan een mens nog lang blijft genieten door de goede kwaliteit. Daardoor is het zure van een forse prijs al lang weer vergeten. (En tegenovergesteld: iemand zit nog steeds te worstelen met een product van ondermaatse kwaliteit terwijl hij het zoete van de lage prijs allang weer vergeten is)

  Review van: Leo Hut

  • Donderdag 3 maart 2016
  • in bezit sinds maart 2016
  Algemeen:
  4 sterren
  Vormgeving:
  5 sterren
  Bouwkwaliteit:
  5 sterren
  Mogelijkheden:
  4 sterren
  Gebruiksgemak:
  3 sterren
  Geluidskwaliteit:
  5 sterren
  Topproduct met n addertje

  De Displaydock werkt goed. Ik kan een youtube filmpje afspelen via het scherm en met mijn Lumia 950 het zelf filmen. LOL. Verder werken de Microsoft office onderdelen perfect met een extra toetsenbord en muis.
  De Lumia 950 werkt dan echt als een computer. Bij multitasking wordt ie dan wel erg warm.
  Het addertje zit bij de monitor aansluiting. VGA en DVI werken niet! Wat ik ook probeer, het lukt niet. Uiteindelijk mijn TV met hdmi aansluiting geprobeerd... en ja in één keer verbinding. Het werkt dus perfect, als je monitor maar een hdmi aansluiting heeft. En het geluid is natuurlijk afhankelijk van je boxen of TV.

  Leo Hut

 • Video's

  Video's

Microsoft Display Dock HD-500

Microsoft Display Dock HD-500