MicroSD Geheugenkaart 4 GB

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de MicroSD Geheugenkaart 4 GB

Klanten zijn blij met:

 • 4 GB opslaggeheugen

Uitgebreide specificaties

De MicroSD Geheugenkaart 4 GB is niet meer leverbaar.

Naar alle geheugenkaarten

Beschrijving van de MicroSD Geheugenkaart 4 GB

MicroSD Geheugenkaart 4 GB

Beschikt uw mobiele telefoon over veel te weinig geheugen? Met deze 4GB geheugenkaart verdwijnt dit probleem als sneeuw voor de zon. Zo kunt u nu van verschillende muziek genieten of foto's, video's en extra berichten op uw telefoon bewaren. Ook kunt u zo eindeloos veel contacten opslaan zodat u iedereen altijd en overal kunt bereiken. Naast de extra capaciteit die u op uw telefoon krijgt gaat ook het overzetten van bijvoorbeeld muziek, foto's en contacten nog makkelijk. Het extra geheugen vergroot het gebruiksgemak van uw telefoon.

Geschikte telefoons en tablets

De MicroSD Geheugenkaart 4 GB is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties MicroSD Geheugenkaart 4 GB

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type MicroSD

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB