MicroSD 8GB met Adapter

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de MicroSD 8GB met Adapter

Klanten zijn blij met:

 • 8 GB opslaggeheugen

Uitgebreide specificaties

De MicroSD 8GB met Adapter is niet meer leverbaar.

Naar alle geheugenkaarten

Beschrijving van de MicroSD 8GB met Adapter

MicroSD 8GB met Adapter

 

Zorg voor extra opslaggeheugen voor uw mobiele telefoon! Met deze microSD 8GB kaartje kunt u extra veel foto’s, video’s en andere bestanden opslaan op uw mobieltje! Er is niets vervelender dan een gebrek aan ruimte hebben juist wanneer u een leuk filmpje of video heeft gemaakt, met een 8GB kaartje houdt u meer dan genoeg ruimte over om met een gerust hart met uw mobiele telefoon bezig te gaan. Er zit ook een adapter bij, dit houdt in dat u van het MicroSD kaartje een SD kaartje kunt maken, zo kunt u het kaartje ook aflezen als een normale SD kaart is vereist!

Geschikte telefoons en tablets

De MicroSD 8GB met Adapter is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties MicroSD 8GB met Adapter

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Klasse 4
  Type MicroSD

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB