Lifeproof Nuud Case Black Apple iPhone 7/8

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Lifeproof Nuud Case Black Apple iPhone 7/8 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Lifeproof Nuud Case Black Apple iPhone 7/8

Lifeproof Nuud Case Black Apple iPhone 7/8

Bescherm nu je smartphone optimaal met behulp van de Lifeproof Nuud Case zwart voor de iPhone 7 en iPhone 8. Deze beschermhoes is zo ontworpen dat je je nooit meer zorgen hoeft maken over schade door ongelukken. Zo is de cover bijvoorbeeld waterdicht en stofdicht maar ook sneeuw, modder en valschade zijn geen gevaar. Met de Lifeproof Nuud neem je je iPhone 8 of iPhone 7 echt overal mee naartoe zonder een vergroot risico. Met deze case overleeft je toestel makkelijk vallen van tot wel 2 meter hoogte. De Nuud uitvoering van de Lifeproof hoesjes heeft een doorzichtige achterkant, waardoor je nog steeds blijft genieten van het stijlvolle uiterlijk van je smartphone. Ondanks deze ultieme bescherming kom je nog steeds gemakkelijk bij al je belangrijke knoppen en camera’s. Ideaal!

Geschikte telefoons en tablets

De Lifeproof Nuud Case Black Apple iPhone 7/8 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Lifeproof Nuud Case Black Apple iPhone 7/8

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Met stootrand Ja
  Type Front en Back Cover
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart