LG WCD-110 Draadloze Lader White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de LG WCD-110 Draadloze Lader White

Klanten zijn blij met:

 • Gemakkelijk draadloos opladen

Uitgebreide specificaties

De LG WCD-110 Draadloze Lader White is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de LG WCD-110 Draadloze Lader White

LG WCD-110 Draadloze Lader White

Let op: om deze draadloze lader te gebruiken met de LG G4 heb je ook de LG Quick Circle Case nodig. Zonder deze case kan de LG G4 niet worden opgeladen met deze lader. De LG WCD-110 Draadloze Lader White is een goed alternatief om uw smartphone op te laden. Met deze lader bent u vrij van kabels die in de war raken, want u legt simpelweg uw toestel op de lader om deze van stroom te voorzien. Dankzij het compacte formaat van deze LG-lader kunt u hem eenvoudig meenemen, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat. De draadloze oplader werkt met inductistroom volgens de Qi-standaard en is geoptimaliseerd voor de LG G4. Desondanks kunt u deze Wirelss Charger ook gebruiken met andere toestellen, zoals de Samsung Galaxy S6, Nokia Lumia 930, LG G3 en Motorola Nexus 6.

Specificaties LG WCD-110 Draadloze Lader White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Draadloos

  De kleur van het product.

  Kleur Wit