LG G5 (SE) Accu BL-42D1F

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De LG G5 (SE) Accu BL-42D1F is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de LG G5 (SE) Accu BL-42D1F

Uitgebreide beschrijving van de LG G5 Accu BL-42D1F

De LG G5 Accu BL-42D1F is de ideale oplossing om binnen een fractie van een seconde van 0% acculading naar 100% te gaan. Deze originele accu van LG kan je eenvoudig verwisselen met de standaard batterij van je LG G5. Hierdoor komt je telefoon nooit meer zonder power te zitten! Omdat de accu door LG zelf is ontwikkeld en getest, hoef je niet bang te zijn voor de veiligheid van de accu. Je weet dus zeker dat de LG G5 batterij optimaal werkt met je smartphone en dat je niet voor verassingen komt te staan. Doordat de LG G5 wordt opgeladen via Quick Charge 3.0, hoef je nooit meer lang te wachten tot je accu volledig opgeladen is. Ideaal!

Specificaties LG G5 (SE) Accu BL-42D1F

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 2800 mAh