LG G Watch R Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de LG G Watch R Black

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter
 • Waterdichte smartwatch (Dompeldicht (IP-x7))
 • 1.3 inch touchscreen

Uitgebreide specificaties

De LG G Watch R Black is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de LG G Watch R Black

LG G Watch R Black

De LG G Watch R Black is de opvolger van de LG G Watch. In tegenstelling tot de eerste smartwatch van LG heeft deze smartwatch een rond scherm, waardoor hij doet denken aan een klassiek horloge. Het scherm is gemaakt van OLED-technologie en biedt daarom waanzinnige beelden. Het besturingssysteem van deze smartwatch is Android Wear, waardoor u het apparaat kunt gebruiken met een smartphone met Android versie 4.3 en hoger. Met de LG G Watch R heeft u alle informatie binnen handbereik en hoeft u nooit meer een oproep of berichtje te missen! Het slimme horloge wordt aangestuurd door een 1,2 GHz Snapdragon 400 processor en 512MB werkgeheugen, verder heeft hij een batterij met een capaciteit van 410 mAh.

Fitness

De LG G Watch R is niet alleen bedoeld om de tijd op te kunnen zien, maar heeft nog veel meer functionaliteiten! Zo kunt u bijvoorbeeld uw gelopen afstand meten en uw stappen tellen. Op deze manier draagt de LG G Watch R Black bij aan een gezonde leefstijl, want u krijgt ook beschikking over fitness- en gezondheidsapplicaties. Het horloge bezit een kompas, zodat u gebruik kunt maken van navigatie. Voor buitengebruik is de G Watch R een handige accessoire omdat hij stof- en waterbestendig is dankzij een IP67-certificatie. Hierdoor kan hij wel 30 minuten onder water tot een diepte van 1 meter.

Android Wear

De LG G Watch R Black heeft Android Wear als besturingssysteem. Android Wear is speciaal gemaakt voor smartwatches en biedt daarom vele handige functies. Zo krijgt u notificaties binnen van berichten en oproepen en kunt u hierop meteen reageren. Dat is wel zo handig! Ook kunt u gebruik maken van spraakbesturing. Wanneer u "Ok, Google" zegt kunt u uw opdracht ingeven. Zo kunt u bijvoorbeeld de route naar een winkel opvragen of de weersvoorspelling bekijken. 

Specificaties LG G Watch R Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Dompeldicht (IP-x7)
  Materiaal band Kunststof
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band Nee

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Android Wear
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Qualcomm Snapdragon 400

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 1200 MHz

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Quad-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype OLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.3 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 320x320 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 410 mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja