Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

LG G Watch R Black

 • Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Belangrijkste specificaties

 • 1.3 inch touchscreen
 • Flexibele band van kunststof
 • Handige verwisselbare band
 • Met hartslagsensor

Uitgebreide specificaties

De LG G Watch R Black is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de LG G Watch R Black

  LG G Watch R Black

  De LG G Watch R Black is de opvolger van de LG G Watch. In tegenstelling tot de eerste smartwatch van LG heeft deze smartwatch een rond scherm, waardoor hij doet denken aan een klassiek horloge. Het scherm is gemaakt van OLED-technologie en biedt daarom waanzinnige beelden. Het besturingssysteem van deze smartwatch is Android Wear, waardoor u het apparaat kunt gebruiken met een smartphone met Android versie 4.3 en hoger. Met de LG G Watch R heeft u alle informatie binnen handbereik en hoeft u nooit meer een oproep of berichtje te missen! Het slimme horloge wordt aangestuurd door een 1,2 GHz Snapdragon 400 processor en 512MB werkgeheugen, verder heeft hij een batterij met een capaciteit van 410 mAh.

  Fitness

  De LG G Watch R is niet alleen bedoeld om de tijd op te kunnen zien, maar heeft nog veel meer functionaliteiten! Zo kunt u bijvoorbeeld uw gelopen afstand meten en uw stappen tellen. Op deze manier draagt de LG G Watch R Black bij aan een gezonde leefstijl, want u krijgt ook beschikking over fitness- en gezondheidsapplicaties. Het horloge bezit een kompas, zodat u gebruik kunt maken van navigatie. Voor buitengebruik is de G Watch R een handige accessoire omdat hij stof- en waterbestendig is dankzij een IP67-certificatie. Hierdoor kan hij wel 30 minuten onder water tot een diepte van 1 meter.

  Android Wear

  De LG G Watch R Black heeft Android Wear als besturingssysteem. Android Wear is speciaal gemaakt voor smartwatches en biedt daarom vele handige functies. Zo krijgt u notificaties binnen van berichten en oproepen en kunt u hierop meteen reageren. Dat is wel zo handig! Ook kunt u gebruik maken van spraakbesturing. Wanneer u "Ok, Google" zegt kunt u uw opdracht ingeven. Zo kunt u bijvoorbeeld de route naar een winkel opvragen of de weersvoorspelling bekijken. 

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de LG G Watch R Black

  Alle specificaties en eigenschappen van de LG G Watch R Black overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   i

   De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

   Fabrikant-link Bekijk online
   i

   Een garantie is de waarborg dat het toestel voldoet aan bepaalde eisen.

   Garantie 1 jaar
   i

   Er zijn verscheidene vormen van garantie. De meest gebruikte vorm is Carry-in garantie. Dit houdt in dat je zelf verantwoordelijk bent voor verzenden en transporteren van je apparaat wanneer je gebruik wilt maken van de garantie.

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   Materiaal band Kunststof
   Kleur band Zwart
   Verwisselbare band Nee
   Vorm scherm Rond
   i

   De kleur van het product.

   Kleur Zwart
   i

   Het totale gewicht gemeten in grammen.

   Gewicht Nee
   i

   Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elke telefoon heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android, Windows Phone en iOS.

   Besturingssysteem Android Wear
   i

   De taal die wordt ondersteund door het product.

   Taal Nederlands
  • Connectiviteit

   i

   GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

   GPS Nee
  • Processor

   i

   De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

   Processor Qualcomm Snapdragon 400
   i

   De snelheid van een processor. De snelheid wordt meestal uitgedrukt in Megahertz(MHz) of Gigahertz (GHz).

   Kloksnelheid 1200
   i

   Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

   Aantal processorcores Quad-core
  • Geheugen

   i

   Het opslaggeheugen stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

   Opslaggeheugen 4 GB
   i

   Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

   Werkgeheugen 512MB
  • Beeldscherm

   i

   Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

   Schermtype OLED
   i

   Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

   Touchscreen Ja
   i

   De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

   Beelddiagonaal 1.3 inch
   i

   Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

   Schermresolutie 320x320 pixels
  • Accu

   i

   Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

   Accucapaciteit 410
  • Aansluitingen

   i

   De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

   Simkaartslot Nee
  • Bediening

   Spraakbesturing Ja
  • Sensoren

   i

   Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

   Accelerometer Ja
   i

   Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

   Barometer Ja
   i

   Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

   Hartslagmeter Ja
   i

   Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

   Digitaal kompas Ja
   i

   Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

   Gyroscoop 9 assen
  • Veiligheidsfeatures

   i

   IP-certificering geeft aan in welke mate het product beschermd is tegen het binnendringen van vocht en stof.

   IP certificering IP-67
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de LG G Watch R Black

  Er zijn nog geen reviews over de LG G Watch R Black.

LG G Watch R Black

LG G Watch R Black