LG G Watch Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de LG G Watch Black

Klanten zijn blij met:

 • Waterdichte smartwatch (Dompeldicht (IP-x7))
 • 1.65 inch touchscreen
 • 47mm kast

Uitgebreide specificaties

De LG G Watch Black is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de LG G Watch Black

LG G Watch Black

De LG G Watch Black is een handige accessoire in combinatie met Android telefoons. Deze slimme horloge draait op het nieuwe Android Wear besturingssysteem. Hierdoor heeft de gadget een goede integratie met Google Android. De G Watch weegt slechts 58 gram en zit dus prettig om uw pols. Er zijn verschillende bandjes beschikbaar, zodat u de horloge naar wens kunt aanpassen. U kunt deze smartwatch van LG koppelen met smartphones die draaien op Android 4.3 of hoger.

Android Wear

Google heeft het populaire mobiele platform Android nu ook naar smartwatches gebracht. De slimme spraakassistent Google Now is geïntegreerd in Android Wear; hierdoor kunt u in een oogopslag de meest relevante informatie bekijken. De informatie wordt getoond op 1.65 inch scherm. Ook kunt u via Google Now vragen stellen en commando's geven. De spraakfunctionaliteit werkt niet in het Nederlands en kunt u alleen bedienen in het Engels. Verder is het via de LG G Watch zeer eenvoudig om notificaties die op uw smartphone binnenkomen te bekijken op de smartwatch.

Spatwater- en stofbestendig

De LG G Watch Black is een ideale accessoire voor buitengebruik; hij is namelijk stof- en spatwaterbestendig. U kunt het slimme horloge dus met een gerust hart dragen wanneer het regent of als u naar het strand gaat. De G Watch is tot 1 meter diepte volledig waterproof. De gadget beschikt over een 400 mAh batterij, deze accu heeft een standby tijd van 36 uur.

Specificaties LG G Watch Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 47mm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Dompeldicht (IP-x7)
  Materiaal band Siliconen
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja, standaard horlogeband
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 63 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Android Wear

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 47 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 38 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 10 mm
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Qualcomm Snapdragon 400

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 1200 MHz
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.65 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 0x0 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 400 mAh mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja