LG Flip Case Black LG X Screen

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de LG Flip Case Black LG X Screen
Productafbeelding van de LG Flip Case Black LG X Screen

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant
 • Venster toont notificaties

Uitgebreide specificaties

De LG Flip Case Black LG X Screen is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de LG Flip Case Black LG X Screen

LG Flip Case Black LG X Screen

De LG Flip Case Black LG X Screen is een officiële cover van LG,  speciaal voor de X Screen. Een ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje, ook met je smartphone. Een flinke kras of barst in het mooie scherm van je LG X Screen is niet iets waar je op zit te wachten en dit hoesje biedt dan ook uitkomst! Met deze cover hoef je niet langer bang te zijn voor krassen of andere beschadigingen. Daarnaast ziet het LG X Screen hoesje er ook gewoon goed uit en is het gemaakt van goede kwaliteit kunstleer. De zogenaamde book case opent en sluit als een boek. Het tweede scherm van je X Screen kan je gewoon gebruiken wanneer je telefoon in het beschermhoesje zit. Precies op die plek zit namelijk een uitsparing zodat je alle functies van het secundaire display kunt gebruiken.

Specificaties LG Flip Case Black LG X Screen

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Venster aan de voorkant Ja
  Type Book Case
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart