LG 360 Cam Titan Silver

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de LG 360 Cam Titan Silver
Productafbeelding van de LG 360 Cam Titan Silver
Productafbeelding van de LG 360 Cam Titan Silver
Productafbeelding van de LG 360 Cam Titan Silver
Productafbeelding van de LG 360 Cam Titan Silver
Productafbeelding van de LG 360 Cam Titan Silver

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire

Uitgebreide specificaties

De LG 360 Cam Titan Silver is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de LG 360 Cam Titan Silver

LG 360 CAM Titan Silver

Met de lichte LG 360 CAM Titan Silver maak je zelf eenvoudig en snel 360 graden foto’s en video’s. Deze compacte camera is uitgerust met twee 13-megapixel-groothoekcamera’s. Beide camera's hebben een bereik van 200 graden, waardoor ze samen alles om je heen zien. Hierdoor maak je erg bijzondere foto's en video's. Niets is teveel! Of je nou op vakantie bent en een waanzinnig landschap op de foto wil zetten, of je bent met vrienden die je allemaal graag op één foto zet, het maakt niets uit. Met de LG 360 CAM gaat er een wereld voor je open. Dankzij de ondersteuning voor 2K-video maak je naast geweldige foto’s ook zeer gedetailleerde video’s. De LG 360 CAM beschikt over 4 GB intern geheugen, wat je uit kan breiden met een microSD-kaart.

Street View en Youtube 360

De 360 graden-video’s kan je direct na opname uploaden naar YouTube en Google Street View. Dankzij het gewicht en formaat neem je de LG 360 CAM makkelijk mee op reis. Zo verspreid je vanaf iedere locatie je eigen VR-content. Je tovert de camera in een handomdraai tevoorschijn om bijzondere of mooie momenten vast te leggen. Eén druk op de knop en het is vastgelegd! De LG 360 CAM werkt perfect samen met de LG 360 VR, LG's Virtual Reality-bril. Hierdoor stap je moeiteloos weer in het moment en beleef je alles opnieuw. De LG 360 CAM is alleen compatibel met de LG G5.

Specificaties LG 360 Cam Titan Silver

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2016-05-02

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver