Krusell Stockholm Pouch Black Large

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Krusell Stockholm Pouch Black Large

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De Krusell Stockholm Pouch Black Large is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Krusell Stockholm Pouch Black Large

Krusell Stockholm Pouch Black Large

Zoekt u naar een manier om uw telefoon te beschermen tegen veel voorkomende vormen van schade zoals schokken en krasjes, maar wilt u liever iets dat duurzamer is dan slappe skins? Dan zit u goed met de Krusell Stockholm Pouch Black Large. Dit tasje is gemaakt van hoogwaardig leer en kan door het stevige leer heel wat stootjes hebben. Het design oogt door het leer en de mooie zwarte kleur erg luxe en doet zeker niet af aan het uiterlijk van uw telefoon. Om het tasje nog mobieler te maken heeft Krusell een lipje gemaakt aan de achterkant van het tasje zodat u uw telefoon met u mee kan dragen. Bescherm uw telefoon tegen schade met de mooie en duurzame Krusell Stockholm Pouch Black Large!

Specificaties Krusell Stockholm Pouch Black Large

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart