Krusell Luna Pouch Sand/Black Medium

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Krusell Luna Pouch Sand/Black Medium
Productafbeelding van de Krusell Luna Pouch Sand/Black Medium

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De Krusell Luna Pouch Sand/Black Medium is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Krusell Luna Pouch Sand/Black Medium

Krusell Luna Pouch Sand/Black Medium

Bent u helemaal klaar met krasjes, deukjes of andere schade aan uw telefoon of mp3-speler? De Krusell Luna Pouch Sand/Black Medium zal er voortaan voor zorgen dat uw apparaat schadevrij blijft. Het hoesje is gemaakt van leer en is daarom erg sterk en duurzaam. Uw zult merken dat het hoesje perfect om uw apparaat gesloten zit doordat het flexibele leer er als een handschoen omheen schuift. Geen enkel scherp object zal uw apparaat kunnen schaden en een simpel stootje zal niets uit kunnen halen. Het hoesje heeft een zandkleur en ziet er stijlvol uit. Vooraan komt u altijd goed voor de dag met deze Krusell Luna Pouch Sand/Black Medium en biedt u tegelijkertijd optimale bescherming voor uw apparaat.

Specificaties Krusell Luna Pouch Sand/Black Medium

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Beige