Krusell Luna Pouch Green/Sand Large

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Krusell Luna Pouch Green/Sand Large
Productafbeelding van de Krusell Luna Pouch Green/Sand Large

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De Krusell Luna Pouch Green/Sand Large is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Krusell Luna Pouch Green/Sand Large

Krusell Luna Pouch Green/Sand Large

Net even wat groter dan zijn medium variant, biedt deze Krusell Luna Pouch Green/Sand Large uitstekende bescherming tegen krasjes en stootjes voor uw mobiel. Dit universele hoesje is geschikt voor elk mobieltje doordat het gemaakt is van flexibel leer en zich aanpast aan de vorm. Uw mobiel is met één duimbeweging uit het hoesje te halen en wanneer uw mobiel zich in het hoesje bevindt zal er geen enkel krasje of deukje op uw mobieltje kunnen komen. Het groene leer geeft net even die andere look aan uw mobiel. Bovendien heeft u voortaan uw mobiel altijd bij zich doordat er aan het hoesje een metalen ringetje is bevestigd om vast te maken aan een neckstrap. Twijfel niet langer en haal uw beschermhoesje vandaag nog in huis.

 

Specificaties Krusell Luna Pouch Green/Sand Large

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Groen