Krusell Luna Pouch Black Large

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Krusell Luna Pouch Black Large
Productafbeelding van de Krusell Luna Pouch Black Large

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De Krusell Luna Pouch Black Large is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Krusell Luna Pouch Black Large

Krusell Luna Pouch Black Large

Heeft u net een nieuw mobieltje gekocht, maar heeft u nog steeds geen hoesje om uw telefoon te kunnen beschermen? Zoek niet verder want wij bieden u de oplossing. De Krusell Luna Pouch Black Large is gemaakt van leer waardoor het hoesje bestendig is tegen het per ongeluk laten vallen van uw mobiel of het stoten tegen scherpe objecten. Het design van deze Luna Pouch is net even wat groter dan de medium variant, wekt een luxe indruk en sluit ongetwijfeld aan bij uw telefoon. Het hoesje zult u makkelijk mee kunnen nemen doordat het vastgemaakt kan worden aan een neckstrap met het metalen ringetje aan de achterkant van het hoesje. Nooit meer last van krassen en deukjes en dat ook nog eens stijlvol met de Krusell Luna Pouch Black Large!

 

Specificaties Krusell Luna Pouch Black Large

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart