Krusell Luna Case iPad 2/3 Sand

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Krusell Luna Case iPad 2/3 Sand
Productafbeelding van de Krusell Luna Case iPad 2/3 Sand

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant
 • Hoogwaardige leren afwerking
 • Met handige stand

Uitgebreide specificaties

De Krusell Luna Case iPad 2/3 Sand is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Krusell Luna Case iPad 2/3 Sand

Krusell Luna Case iPad 2/3 Sand

U kent het wel, u laat per ongeluk uw iPad vallen en het apparaat valt precies op een steentje en het hele scherm is gebroken. Wilt u dit soort ongelukkige situaties voorkomen? Dan bieden wij u de Krusell Luna Case iPad 2/3 Sand aan. Deze case is speciaal gemaakt voor uw tablet en biedt naast optimale bescherming tegen kras- en stootjes ook verschillende standen aan waardoor u naar eigen wens de kijkhoek op de tablet kan instellen. Hierdoor zal uw iPad nog comfortabeler te gebruiken zijn. Om opladen en muziek luisteren nog steeds mogelijk te maken terwijl uw tablet in de case zit, zijn de belangrijke poorten vrijgelaten. De case ziet er luxe uit door het hoogwaardige leer en de mooie zandkleur. Houdt uw iPad voortaan veilig in stijl met deze Krusell Luna Case iPad 2/3 Sand!

Specificaties Krusell Luna Case iPad 2/3 Sand

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Met stand Ja
  Type Book Case
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Beige