Krusell Gaia Undercover Brown Nubuck Leather

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Krusell Gaia Undercover Brown Nubuck Leather

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De Krusell Gaia Undercover Brown Nubuck Leather is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Krusell Gaia Undercover Brown Nubuck Leather

Krusell Gaia Undercover Brown Nubuck Leather

Wanneer u net een nieuwe iPhone 4 heeft aangeschaft, wilt natuurlijk wel de zekerheid hebben dat er vanaf dat moment niets mee kan gebeuren. Daarom komt Krusell met de Gaia Undercover zodat de achterkant van uw iPhone geen enkel risico meer loopt. Deze backcase is speciaal gemaakt om de achterkant te beschermen tegen krasjes en stoten. De Undercover bestaat uit een harde kunststof shell aan de binnenkant met een mooie leren buitenlaag. Om u niet te hinderen tijdens het gebruik van de telefoon is de cover erg dun gemaakt zodat het toestel nog steeds perfect in de hand ligt en in uw broekzak past. Bespaar lelijke krassen en deuken en bevestig deze Krusell Gaia Undercover Brown Nubuck Leather zo snel mogelijk op uw iPhone 4!

Specificaties Krusell Gaia Undercover Brown Nubuck Leather

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Beige