Krusell Gaia Pouch L Pink Leather

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Krusell Gaia Pouch L Pink Leather
Productafbeelding van de Krusell Gaia Pouch L Pink Leather

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De Krusell Gaia Pouch L Pink Leather is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Krusell Gaia Pouch L Pink Leather

Krusell Gaia Pouch L Pink Leather

Het kan de beste overkomen, u laat per ongeluk uw telefoon vallen, het scherm klapt op een steentje en is totaal aan gruzelementen. Of u het toestel nou laat vallen of uw kind, het blijft eeuwig zonde. Zorg er daarom voor dat uw telefoon beschermd is tegen deze veel voorkomende vorm van schade. Dit kan met de universele Gaia Pouch van Krusell. Het hoesje is gemaakt van sterk leer en kan zeker wel een stootje hebben. Eenmaal in het hoesje is uw telefoon veilig van schade door scherpe objecten of schokken. Het leer is voorzien van een leuke roze kleur en creërt een mooi contrast met uw telefoon. Bespaar uzelf kosten en haal deze Krusell Gaia Pouch L Pink Leather zo snel mogelijk in huis!

Specificaties Krusell Gaia Pouch L Pink Leather

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Roze