Krusell Gaia Mobile Pouch Black M Leather

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Krusell Gaia Mobile Pouch Black M Leather

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De Krusell Gaia Mobile Pouch Black M Leather is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Krusell Gaia Mobile Pouch Black M Leather

Krusell Gaia Mobile Pouch Black M Leather

Dit luxe hoesje van Krusell is speciaal gemaakt voor uw telefoon. Het hoesje is universeel en zal dus perfect passen om uw toestel. Wanneer u uw mobiel in het hoesje plaatst bent u ervan verzekerd dat u geen schade oploopt als uw telefoon valt of als u uw toestel per ongeluk in de zak steekt met uw sleutelbos. Ook als u vaak aan het werk bent en in staat wilt zijn om uw telefoon in de buurt te hebben, is dit hoesje super handig. Aan de achterkant van deze Mobile Pouch is een lusje bevestigd waardoor het mogelijk is uw telefoon vast te maken aan een neckstrap of sleutelhanger en zo bent u altijd bereikbaar. Houdt u telefoon als nieuw met deze Krusell Gaia Mobile Pouch Black Leather.

Specificaties Krusell Gaia Mobile Pouch Black M Leather

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart