Krusell FrostCover Samsung Galaxy S4 White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Krusell FrostCover Samsung Galaxy S4 White

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen

Uitgebreide specificaties

De Krusell FrostCover Samsung Galaxy S4 White is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Krusell FrostCover Samsung Galaxy S4 White

Krusell FrostCover Samsung Galaxy S4 White

 

De Samsung Galaxy S4 is een nieuw toestel van Samsung en biedt ongekende prestaties aan in een fantastisch design! Toch is het toestel net zo vatbaar voor schade als elke andere smartphone, een kleine val of staat kan vaak het toestel al enorm beschadigen waarna een dure reparatie vaak volgt. Voorkom onnodig leed en zorg voor adequate bescherming voor uw geliefde toestel! De Krusell Frostcover is een toestelspecifieke accessoire die uw Samsung Galaxy S4 optimaal beschermt. De kleur van de case is wit, dus hij is uitermate geschikt voor de witte variant van de Samsung Galaxy S4! Verder heeft Krusell ervoor gezorgd dat er handige uitsparingen in het toestel zitten zodat u nog steeds alle functionaliteiten van het toestel kunt gebruiken.

Specificaties Krusell FrostCover Samsung Galaxy S4 White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Wit