Krusell Donsö Pouch White Medium

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Krusell Donsö Pouch White Medium

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De Krusell Donsö Pouch White Medium is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Krusell Donsö Pouch White Medium

Krusell Donsö Pouch White Medium

Bent u op zoek naar een manier om uw telefoon goedkoop en gemakkelijk te beschermen tegen schade? Dan hebben wij voor u de oplossing. Krusell komt met de Donsö Pouch White Medium. Dit hoesje is gemaakt van stevig leer en beschermt uw telefoon tegen krasjes, schokken of stoten. Het hoesje past perfect om uw telefoon en heeft een mooi neutraal wit design waardoor het het hoesje zeker niet af doet aan uw telefoon. Aan de achterkant zit een kein lusje waarmee u het witte hoesje vast kunt maken aan bijvoorbeeld een neckstrap zodat u het tasje gemakkelijk met u mee kunt dragen. Twijfel niet langer en zorg ervoor dat uw telefoon voortaan geen risico meer loopt op schade met deze Krussel Donsö Pouch White Medium

Specificaties Krusell Donsö Pouch White Medium

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Wit