Krusell Colorcover Samsung Galaxy S III Pink

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Krusell Colorcover Samsung Galaxy S III Pink

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen

Uitgebreide specificaties

De Krusell Colorcover Samsung Galaxy S III Pink is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Krusell Colorcover Samsung Galaxy S III Pink

Krusell Colorcover Samsung Galaxy S III Pink

 

De Krusell Colorcover heet niet voor niets zo, de cover is namelijk enorm kleurrijk en fleurt uw Samsung Galaxy S III helemaal op! Natuurlijk doet de Cover meer, het beschermt de achterkant van uw mobiele telefoon zodat u telefoon minder snel beschadigd raakt. De Cover zorgt voor wat meer uiterlijke schoonheid en actie zodat u zich kunt onderscheiden van andere mobiele telefoons. De roze kleur is leuk om naar te kijken en u zult merken dat uw mobiele telefoon er fantastisch uit zal zien! Deze colorcover is speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S III en heeft daarom op de juiste plaatsen uitsparingen zitten zodat u alle poorten en de camera van uw mobiele telefoon nog steeds perfect kunt gebruiken.

Specificaties Krusell Colorcover Samsung Galaxy S III Pink

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Roze