Krusell Colorcover Samsung Galaxy S III Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Krusell Colorcover Samsung Galaxy S III Black

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Krusell Colorcover Samsung Galaxy S III Black is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Krusell Colorcover Samsung Galaxy S III Black

Krusell Colorcover Samsung Galaxy S III Black

Iedereen wil zo lang mogelijk genieten van zijn of haar toestel en Krusell snapt dat. Speciaal voor gebruikers van de Samsung Galaxy S III heeft Krusell daarom een Colorcover ontworpen. Doordat dit een toestel specifieke accessoire is zal de backcover precies om het toestel heen passen. Dit biedt nogal wat voordelen, zo voegt de accessoire amper dikte toe aan het toestel waardoor het niet opvalt dat er überhaupt een case om het toestel heen zit. Ook heeft de case handige uitsparingen zodat u uw toestel ten volle kunt gebruiken wanneer u de case om het toestel heeft zitten. De mooie diepe zwarte kleur van de accessoire geeft uw toestel net dat beetje extra uiterlijke schoonheid waardoor u nog meer zult genieten van uw mobiele telefoon!

Specificaties Krusell Colorcover Samsung Galaxy S III Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart