Krusell Colorcover Apple iPhone 5/5S White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Krusell Colorcover Apple iPhone 5/5S White

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Krusell Colorcover Apple iPhone 5/5S White is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Krusell Colorcover Apple iPhone 5/5S White

Krusell Colorcover Apple iPhone 5/5S White

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt ook voor mobiele telefoons. Wanneer er schade is ontstaan is deze vaak erg moeilijk te repareren en kost dit vaak veel geld. Vaak is deze schade relatief eenvoudig te voorkomen door voor adequate bescherming te zorgen. Zeker voor toestellen die relatief prijzig zijn kan dit al gauw uit! De achterkant van een mobiele telefoon vangt vaak klappen op, dus het is extra belangrijk om dit gedeelte van uw mobiele telefoon extra te beschermen. De Krusell Colorcover is de ideale keuze voor uw iPhone 5S of iPhone 5. De mooie witte kleur past perfect bij het uiterlijk van de iPhone en doordat de accessoire precies is afgesteld op de iPhone 5 en iPhone 5S zal de accessoire perfect passen! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het eventueel wel of niet passen van de Colorcover, wel zo fijn!

Specificaties Krusell Colorcover Apple iPhone 5/5S White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Wit