Krusell Colorcover Apple iPhone 5 Blue

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Krusell Colorcover Apple iPhone 5 Blue

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Krusell Colorcover Apple iPhone 5 Blue is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Krusell Colorcover Apple iPhone 5 Blue

Krusell Colorcover Apple iPhone 5 Blue

 

Wanneer u voor een echt goede mobiele telefoon gaat zoals de iPhone 5, dan is het natuurlijk zonde om na een geringe tijd deze telefoon al kapot te zien gaan. Extra bescherming is daarom aanbevolen, zeker voor de kwetsbare achterkant die de meeste klappen opvangt. Deze kleurrijke cover van Krusell heeft een fantastische blauwe kleur die uw iPhone 5 echt opfleurt, daardoor kunt u nog langer genieten van uw iPhone. Een ongelukje zit in een kleine hoek, toch is het enorm balen als u door de aankoop van een accessoire de ellende van reparatie of de aanschaf van een nieuwe telefoon had kunnen voorkomen! Voorkomen is überhaupt beter dan genezen, dus kies voor veiligheid en geniet optimaal van uw mobiele telefoon!

Specificaties Krusell Colorcover Apple iPhone 5 Blue

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw