Krusell Colorcover Apple iPhone 5 Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Krusell Colorcover Apple iPhone 5 Black

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Krusell Colorcover Apple iPhone 5 Black is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Krusell Colorcover Apple iPhone 5 Black

Krusell Colorcover Apple iPhone 5 Black

 

De Krusell Colorcover serie staat bekend om de hoge kwaliteit en de felle vrolijke kleuren die de producten hebben. Een iPhone 5 is natuurlijk niet een kleine aankoop, daarom is het belangrijk om uw toestel zo goed mogelijk te beschermen zonder dat uw mobiele telefoon er lelijk uit gaat zien. Deze zwarte Colorcover voor uw iPhone 5 is ideaal om dit doel te bereiken. De Cover valt totaal niet op en biedt toch optimale bescherming voor de achterkant van uw mobiele telefoon. Doordat de accessoire speciaal ontworpen is voor de iPhone 5 hoeft u zich geen zorgen te maken over het wel of niet passen van de accessoire, immers de afmetingen zijn precies afgesteld op de iPhone 5! Geniet nog langer van een mooie en onbeschadigde iPhone!

Specificaties Krusell Colorcover Apple iPhone 5 Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart