Krusell Avenyn Pouch White XXL

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Krusell Avenyn Pouch White XXL
Productafbeelding van de Krusell Avenyn Pouch White XXL

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

De Krusell Avenyn Pouch White XXL is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Krusell Avenyn Pouch White XXL

Krusell Avenyn Pouch White XXL

Heeft u nog geen hoesje voor uw telefoon of is uw oude hoesje te klein? Neem dan dit XXL hoesje van Krusell. Dit mooie witte hoesje is voorzien van een ruiten patroon en ziet er daardoor chic uit en hij is universeel en zal daarom als een handschoen om uw toestel passen. Het tasje is gemaakt van sterk leer en is aan de binnenkant zacht waardoor uw mobiel zonder problemen beschermd is tegen krasjes en stoten. Aan de achterkant van de Coco Mobile Pouch is een lusje gemaakt waardoor u uw neckstrap of sleutelhanger aan het tasje kunt bevestigen en u zo altijd uw telefoon bij u heeft. Bescherm uw telefoon en blijf tegelijkertijd bereikbaar met deze witte Pouch van Krusell!

Specificaties Krusell Avenyn Pouch White XXL

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Wit