Krachtig - Patty McCord

Nog geen reviews
Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Verkoopprijs

41,95

Voor 23:30 uur besteld,
morgen gratis in huis

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Krachtig - Patty McCord

Patty McCord is dé naam op het gebied van HR. Deze Human Resources-heldin heeft onder andere haar wijsheid mogen toepassen bij Netflix, waar zij de bijzondere bedrijfscultuur vol persoonlijke verantwoordelijkheid en "radicale vrijheid" van de grond heeft helpen komen. Met dank aan deze unieke cultuur staat Netflix dan ook steevast in Forbes' toplijst voor beste werkgevers. Netflix heeft er een kunst van gemaakt om voor elke functie de beste persoon te zoeken. Dit zie je natuurlijk terug bij Belsimpel. Alleen de allergrootste toppers komen door onze selectieprocedure heen! McCord is to-the-point en erg direct in haar uitleg. No-nonsense bij Netflix, en nu dus ook no-nonsense voor haar lezers!

Specificaties Krachtig - Patty McCord

 • Algemeen

  Aantal paginas 208
  Taal Nederlands

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur wit