Koss Porta Pro Hoofdtelefoon

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Koss Porta Pro Hoofdtelefoon

Klanten zijn blij met:

 • Open oorschelpen

Uitgebreide specificaties

De Koss Porta Pro Hoofdtelefoon is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de Koss Porta Pro Hoofdtelefoon

Koss Porta Pro Hoofdtelefoon

Ervaar de prachtige bass geluiden en heldere zuivere tonen van uw muziekspeler met de Koss Porta Pro Hoofdtelefoon. Het frequentiebereik van deze hoofdtelefoon is zo groot dat u kunt genieten van bijna elke toon van uw favoriete muziek. De hoofdtelefoon is zeer handig in gebruik, doordat u de hoofdband eenvoudig kunt verstellen naar eigen voorkeur en de hoofdtelefoon over een inklap functie beschikt. Zo kunt u hem eenvoudig vervoeren en opbergen in het bijgeleverde draagtasje. Uw oor wordt niet omsloten door de oordoppen, maar dankzij de kussens bij uw slaap hangen de oordoppen over uw oor heen. De hoofdtelefoon wordt geleverd met verschillende aansluitingen, namelijk de 3,5mm aansluiting en de 6,3mm aansluiting. Dit betekent dat u de telefoon in gebruik kunt nemen voor alle apparaten met een 3,5mm- of 6,3mm poort. De kabel van de hoofdtelefoon is maar liefst 1,2 meter lang.

Geschikte telefoons en tablets

De Koss Porta Pro Hoofdtelefoon is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Koss Porta Pro Hoofdtelefoon

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Open
  Kabellengte 1,2 meter cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 101 dB