Kodak Smartphone Portrait Light

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Kodak Smartphone Portrait Light

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

23,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Kodak Smartphone Portrait Light alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Kodak Smartphone Portrait Light in huis.

Beschrijving van de Kodak Smartphone Portrait Light

Kodak Smartphone Portrait Light

De Kodak Smartphone Portrait Light is een ring met ingebouwde ledverlichting. Hiermee zorg je voor een goede belichting bij het maken van foto’s en video’s. Deze accessoire heeft meer te bieden dan de standaard led-flitser op je telefoon.

Zo heeft de Kodak Smartphone Portrait Light drie verschillende helderheidsniveaus zodat je de je juiste instelling per situatie kiest. De Portrait Light heeft een kleurtemperatuur van 5600K en is geschikt voor de camera aan de achterkant en voorkant van je telefoon. Via de meegeleverde micro-USB-kabel laad je de ringlamp op.

Geschikte telefoons en tablets

De Kodak Smartphone Portrait Light is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Kodak Smartphone Portrait Light

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit