Kodak Smartphone Photography Kit

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Kodak Smartphone Photography Kit
Productafbeelding van de Kodak Smartphone Photography Kit
Productafbeelding van de Kodak Smartphone Photography Kit
Productafbeelding van de Kodak Smartphone Photography Kit

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

69,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Kodak Smartphone Photography Kit alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Kodak Smartphone Photography Kit in huis.

Beschrijving van de Kodak Smartphone Photography Kit

Kodak Smartphone Photography Kit

De Kodak Smartphone Photography Kit bestaat uit twee lenzen, een statief en een portrait light om jouw foto's naar een hoger niveau te tillen. Als jij op zoek bent naar een kit waarmee je foto's een stuk mooier worden, dan is deze Smartphone Photography Kit van Kodak misschien wel iets voor jou!

De Kodak Smartphone Portrait Light heeft drie verschillende helderheidsniveaus zodat je de je juiste instelling per situatie kiest. De Portrait Light heeft een kleurtemperatuur van 5600K en is geschikt voor de camera aan de achterkant en voorkant van je telefoon. Via de meegeleverde micro-USB-kabel laad je de ringlamp op.

De 2-in-1 lens verandert de lens van je camera in een ultrahoeklens en in een macrolens. Met de macrolens kun je foto's van super dichtbij maken. De tripod zorgt hierbij dat je telefoon stabiel blijft zodat er geen wazige foto's worden genomen. 

Geschikte telefoons en tablets

De Kodak Smartphone Photography Kit is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Kodak Smartphone Photography Kit

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Anders