Kioxia Exceria MicroSDXC 64GB + SD-adapter

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Kioxia Exceria MicroSDXC 64GB + SD-adapter

Klanten zijn blij met:

 • 64 GB opslaggeheugen
 • 100MB/s maximale leessnelheid
 • 10MB/s maximale schrijfsnelheid
 • UHS-I Speed class U1, MicroSDXC

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

9,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Kioxia Exceria MicroSDXC 64GB + SD-adapter alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Kioxia Exceria MicroSDXC 64GB + SD-adapter in huis.

Beschrijving van de Kioxia Exceria MicroSDXC 64GB + SD-adapter

Een geheugenkaartje kan erg handig zijn om wat extra opslagruimte te creëren voor je telefoon of tablet. Zo weet je zeker dat je al je foto’s, video’s en apps op je toestel kwijt kunt! Via de software zet je gegevens gemakkelijk over vanuit de interne opslag naar het SD-kaartje.

Je gebruikt deze 64GB microSD-kaart niet alleen voor je telefoon maar ook voor je tablet, camera of ander apparaat. Dankzij de meegeleverde SD-adapter plaats je het kaartje gemakkelijk in je laptop of pc. Erg handig voor het overzetten van foto’s bijvoorbeeld!

Geschikte telefoons en tablets

De Kioxia Exceria MicroSDXC 64GB + SD-adapter is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Kioxia Exceria MicroSDXC 64GB + SD-adapter

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  in MB/s

  Maximale leessnelheid 100 MB/s

  in MB/s

  Maximale schrijfsnelheid 10 MB/s
  Klasse UHS-I Speed Class 1 (U1)
  Adapter SD
  Type MicroSDXC

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 64000 MB