Kioxia Exceria MicroSDXC 256GB + SD-adapter

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Kioxia Exceria MicroSDXC 256GB + SD-adapter

Klanten zijn blij met:

 • 256 GB opslaggeheugen
 • 100MB/s maximale leessnelheid
 • 10MB/s maximale schrijfsnelheid
 • UHS-I Speed class U1, MicroSDXC

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

49,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Kioxia Exceria MicroSDXC 256GB + SD-adapter alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Kioxia Exceria MicroSDXC 256GB + SD-adapter in huis.

Beschrijving van de Kioxia Exceria MicroSDXC 256GB + SD-adapter

Wanneer je veel foto’s maakt, veel apps gebruikt of grote spelletjes op je telefoon wilt spelen heb je veel opslaggeheugen nodig. Soms is de interne opslag van je apparaat niet genoeg en dan biedt een microSD-kaartje de oplossing.

Deze geheugenkaart heeft 256GB opslagruimte zodat jij nooit tekort komt. Je plaats hem eenvoudig in elk apparaat met een microSD-aansluiting, of in een pc met een SD-aansluiting. De meegeleverde SD-adapter gebruik je voor de SD-poorten op je computer.

Geschikte telefoons en tablets

De Kioxia Exceria MicroSDXC 256GB + SD-adapter is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Kioxia Exceria MicroSDXC 256GB + SD-adapter

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  in MB/s

  Maximale leessnelheid 100 MB/s

  in MB/s

  Maximale schrijfsnelheid 10 MB/s
  Klasse UHS-I Speed Class 1 (U1)
  Adapter SD
  Type MicroSDXC

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 256000 MB