Kioxia Exceria MicroSDXC 128GB + SD-adapter

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Kioxia Exceria MicroSDXC 128GB + SD-adapter

Klanten zijn blij met:

 • 128 GB opslaggeheugen
 • 100MB/s maximale leessnelheid
 • 10MB/s maximale schrijfsnelheid
 • UHS-I Speed class U1, MicroSDXC

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

18,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Kioxia Exceria MicroSDXC 128GB + SD-adapter alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Kioxia Exceria MicroSDXC 128GB + SD-adapter in huis.

Beschrijving van de Kioxia Exceria MicroSDXC 128GB + SD-adapter

Iedereen heeft wel eens behoefte aan wat extra opslaggeheugen voor je apparaten. Of het nou je telefoon, tablet of camera is, er zijn altijd meer bestanden dan ruimt. Deze microSD-kaart van 128GB plaats je gemakkelijk in je apparaat zodat je net wat extra ruimte hebt voor je bestanden.

Het overzetten van bestanden vanaf je telefoon of tablet naar je computer doe je erg gemakkelijk met de meegeleverde SD-adapter. Dit is een groter kaartje waar veel computers een aansluiting voor hebben. Het overzetten gaat lekker snel met 100Mb/s.

Geschikte telefoons en tablets

De Kioxia Exceria MicroSDXC 128GB + SD-adapter is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Kioxia Exceria MicroSDXC 128GB + SD-adapter

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  in MB/s

  Maximale leessnelheid 100 MB/s

  in MB/s

  Maximale schrijfsnelheid 10 MB/s
  Klasse UHS-I Speed Class 1 (U1)
  Adapter SD
  Type MicroSDXC

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 128000 MB