Kioxia Exceria MicroSDHC 32GB + SD-adapter

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Kioxia Exceria MicroSDHC 32GB + SD-adapter

Klanten zijn blij met:

 • 32 GB opslaggeheugen
 • 100MB/s maximale leessnelheid
 • 10MB/s maximale schrijfsnelheid
 • UHS-I Speed class U1, MicroSDHC

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

7,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Kioxia Exceria MicroSDHC 32GB + SD-adapter alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Kioxia Exceria MicroSDHC 32GB + SD-adapter in huis.

Beschrijving van de Kioxia Exceria MicroSDHC 32GB + SD-adapter

Zoek jij een geheugenkaartje om net wat extra opslagruimte te hebben voor je foto’s, bestanden of video’s? Deze microSDHC-kaart is erg makkelijk om in en uit een apparaat te klikken, zodat je hem altijd snel verwisseld.

Deze SD-kaart is geschikt voor telefoons, tablets, camera’s, computers en andere apparaten met een microSD-aansluiting. Hij wordt geleverd met een SD-adapter zodat hij ook gemakkelijk aan te sluiten is aan je laptop of pc. Zo zet je gemakkelijk gegevens over vanaf je telefoon naar je laptop.

Geschikte telefoons en tablets

De Kioxia Exceria MicroSDHC 32GB + SD-adapter is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Kioxia Exceria MicroSDHC 32GB + SD-adapter

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  in MB/s

  Maximale leessnelheid 100 MB/s

  in MB/s

  Maximale schrijfsnelheid 10 MB/s
  Klasse UHS-I Speed Class 1 (U1)
  Adapter SD
  Type MicroSDHC

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 32000 MB