Just in Case TPU Back Cover Transparant Realme 7i

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Just in Case TPU Back Cover Transparant Realme 7i

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

10,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Just in Case TPU Back Cover Transparant Realme 7i alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Just in Case TPU Back Cover Transparant Realme 7i in huis.

Beschrijving van de Just in Case TPU Back Cover Transparant Realme 7i

Nieuw apparaat gekocht? Daar past een hoesje bij! Met de Just in Case TPU Back Cover Transparant Realme 7i bescherm je niet alleen je toestel tegen schade aan je telefoon, maar geef je je telefoon ook nog eens een persoonlijk tintje!

Wil jij ook je telefoon beschermen maar heb je liever niet dat je telefoon hierdoor groter wordt? Dan is dit kunststof hoesje ideaal voor jou. Hij heeft een nauwe pasvorm met precieze uitkepingen zodat je je Realme 7i nog gewoon gebruikt zoals gewoonlijk.

Specificaties Just in Case TPU Back Cover Transparant Realme 7i

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Kunststof TPU
  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Doorzichtig