Just in Case TPU Back Cover Transparant HTC Desire 20 Pro

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Just in Case TPU Back Cover Transparant HTC Desire 20 Pro

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

10,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Just in Case TPU Back Cover Transparant HTC Desire 20 Pro alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Just in Case TPU Back Cover Transparant HTC Desire 20 Pro in huis.

Beschrijving van de Just in Case TPU Back Cover Transparant HTC Desire 20 Pro

Jouw HTC Desire 20 Pro is met dit hoesje volledig beschermd tegen val en stootschade.

Dit hoesje zorgt ervoor dat je toestel beschermd wordt tegen val- en stootschade. Het is een transparant hoesje zodat de behuizing van je toestel goed zichtbaar blijft.

Nieuw apparaat gekocht? Daar past een hoesje bij! Met de Just in Case TPU Back Cover Transparant HTC Desire 20 Pro bescherm je niet alleen je toestel tegen schade aan je telefoon, maar geef je je telefoon ook nog eens een persoonlijk tintje!

Dit hoesje is gemaakt van zacht, flexibel TPU. De pasvorm is speciaal gemaakt voor jouw HTC Desire 20 Pro en bovendien blijft het geheel slank.De softcase heeft handige uitsparingen voor de camera’s, knoppen en poorten.

Kunststof is uitstekend in allerlei vormen te bewerken. Doordat dit hoesje ook van kunststof gemaakt is past die dan ook als gegoten om jouw HTC Desire 20 Pro.

Specificaties Just in Case TPU Back Cover Transparant HTC Desire 20 Pro

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Materiaal - Duurzaamheid Recyclebaar
  Type Kunststof TPU
  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Doorzichtig