JBL Tune 500BT White

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Verkoopprijs

49,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de JBL Tune 500BT White alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de JBL Tune 500BT White in huis.

Beschrijving van de JBL Tune 500BT White

JBL Tune 500BT White

Met de witte JBL Tune 500BT heb je een fijne headset voor een erg leuk prijsje. Deze koptelefoon verbind je met je smartphone, tablet of ander apparaat via Bluetooth, dus je hebt geen last van vervelende draadjes! Dankzij de ingebouwde microfoon houd je je headset gewoon op tijdens het telefoneren.

Compact en licht

Deze witte hoofdtelefoon neem je overal mee naartoe. Het ontwerp is zo gemaakt dat je hem in elkaar kunt vouwen, zodat hij makkelijk in je tas past. Daarnaast is deze JBL gemaakt van lichtgewicht materialen, waardoor je er zowel tijdens het muziek luisteren als tijdens het verplaatsen weinig last van hebt!

16 uren muziek

Vind je het vervelend om je koptelefoon vaak te moeten opladen? Geen probleem, want deze JBL Tune 500BT gaat tot 16 uren op één acculading. Dat is dus de hele dag zonder gedoe muziek luisteren! Na vijf minuten opladen kun je bovendien alweer een uur je headset aan hebben.

Geschikte telefoons en tablets

De JBL Tune 500BT White is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties JBL Tune 500BT White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Vouwbaar Ja
  Ingebouwde microfoon Ja
  Draaibaar Ja
  Type On ear

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 155 gram
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.1
  Multipoint-pairing Ja
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 300 mAh

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 16 uur
 • Aansluitingen

  Micro USB Ja
 • Bediening

  Bedieningsfuncties Volumeregeling
  Fysieke knoppen bediening Ja
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 24 dB
  Maximale frequentiebereik 20000 Hz
  Minimale frequentiebereik 20 Hz