JBL Tune 500BT Pink

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Verkoopprijs

49,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de JBL Tune 500BT Pink alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de JBL Tune 500BT Pink in huis.

Beschrijving van de JBL Tune 500BT Pink

JBL Tune 500BT Pink

Deze JBL Tune 500BT is een mooie alleskunner in de wereld van de headsets. Het is een koptelefoon die je draadloos kunt gebruiken en waar je zelfs handsfree telefoongesprekken mee kunt voeren dankzij de ingebouwde microfoon! Hij ziet er ook nog eens leuk uit.

Lang doen met één batterijlading

De Tune 500BT laad je in 2 uur van helemaal leeg naar helemaal vol, dus dat gaat lekker snel. Toch kun je tot wel 16 uur muziek luisteren met de headset op een volle acculading, dus een goede accuduur heeft de 500BT zeker. Je kunt er ongeveer even lang mee bellen als muziek mee luisteren, dat maakt weinig verschil voor de accuduur.

Lichtgewicht

Voor draadloze headsets is het gewicht altijd belangrijk omdat dit een bepalende eigenschap is als het gaat om het draagcomfort. Met slechts 155 gram valt de Tune 500BT in de lichtgewicht headsets en dat is wel zo lekker als je gepland hebt om de koptelefoon 16 uur lang te gebruiken.

Specificaties JBL Tune 500BT Pink

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Vouwbaar Ja
  Ingebouwde microfoon Ja
  Draagwijze Over het hoofd
  Klankkast Gesloten
  Draaibaar Ja
  Type On ear

  De kleur van het product.

  Kleur Roze

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 155 gram
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.1
  Multipoint-pairing Ja
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 300 mAh

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 16 uur
 • Aansluitingen

  Micro USB Ja
 • Bediening

  Fysieke knoppen bediening Ja
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 24 dB
  Maximale frequentiebereik 20000 Hz
  Minimale frequentiebereik 20 Hz