JBL E55BT Black

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Verkoopprijs

69,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de JBL E55BT Black alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de JBL E55BT Black in huis.

Beschrijving van de JBL E55BT Black

JBL E55BT Black

De JBL E55BT Black is een koptelefoon waarmee je op een comfortabele manier muziek mee kunt luisteren. Door het draadloze ontwerp heb je niet langer gedoe met het snoer die overal achter blijft haken. Hij gaat zo’n 20 uur mee op één batterijlading dus je hoeft niet bang te zijn dat hij snel leeg raakt.

Op de oorschelp zit een geluidsregelaar zodat je handsfree je muziek pauzeert en hervat of een telefoongesprek opneemt. Wil je hem wel met een kabel verbinden, dan kan dat ook, want je krijgt een stevige, stoffen kabel meegeleverd. Zo heb je een fijne manier om naar je favoriete nummers te luisteren!

Lange batterijduur

Bang dat een draadloze hoofdtelefoon niet lang genoeg meegaat? Deze JBL-variant gaat zo’n 20 uur mee op één batterijlading. Meer dan genoeg voor bijvoorbeeld een lange reis dus. Daarnaast is hij in twee uur weer volledig opgeladen, dus als hij wel leeg is, dan heb je snel weer genoeg stroom om een tijdje mee te gaan.

Eenvoudige afstandsbediening

Op één van de oorschelpen zitten een aantal knoppen waarmee je je geluid bedient. Zo kun je je muziek pauzeren en hervatten, maar ook harder en zachter zetten. Verder kun je ook inkomende oproepen beantwoorden, zodat je handsfree kunt bellen, handig voor als je onderweg bent!

Ingebouwde microfoon

Om handsfree te bellen beschikt deze zwarte JBL-koptelefoon ook over een ingebouwde microfoon. Daarnaast kun je ook Siri of Google Assistant hiermee oproepen. Die kun je vervolgens vragen om bijvoorbeeld een bericht voor te lezen. De hoofdband en de oorschelpen zijn afgewerkt met comfortabel materiaal, zodat het fijn is om hem te dragen.

Geschikte telefoons en tablets

De JBL E55BT Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties JBL E55BT Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Vouwbaar Ja
  Ingebouwde microfoon Ja
  Draagwijze Over het hoofd
  Klankkast Gesloten
  Type Over ear
  Kabellengte 133 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 231.6 gram
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.2
  Multipoint-pairing Ja
 • Aansluitingen

  3.5mm audio connector Ja
  Micro USB Ja
 • Bediening

  Bedieningsfuncties Volumeregeling
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 96 dB
  Maximale frequentiebereik 20000 Hz
  Minimale frequentiebereik 20 Hz