Jabra Supreme Bluetooth Headset

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Jabra Supreme Bluetooth Headset is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Jabra Supreme Bluetooth Headset

Jabra Supreme Bluetooth Headset

Bent u vaak op een druk kantoor of loopt u wekelijks rond op het vliegveld en is bellen daardoor haast onmogelijk? Dan is deze Jabra Supreme een uitstekende keuze voor u. Deze headset onderdrukt achtergrondgeluiden, waardoor u altijd goed te verstaan bent voor u gesprekspartner zelfs in een drukke ruimte. De Jabra Supreme is comfortabel om het oor heen te dragen en is eenvoudig te verstellen, waardoor u de headset zeer stevig kunt bevestigen. U kunt deze Jabra Supreme in gebruik nemen, wanneer u beschikt over een telefoon met bluetooth technologie. U heeft zo geen last van vervelende draden of andere lastige koppelings methoden. U kunt meerdere mobiele telefoons tegelijk gebruiken voor deze headset, dit kan erg handig zijn als u bijvoorbeeld een prive en zakelijke mobiele telefoon heeft waarop u tegelijk bereikbaar wilt zijn. De telefoon is 6 uur lang achtereenvolgend te gebruiken of 360 uur in standby stand. Wanneer u de Jabra Supreme bestelt krijgt u vele reserve onderdelen bijgeleverd en krijgt u ook enige laders toegestuurd, zoals bijvoorbeeld een autolader waarmee u ook tijdens het rijden uw headset kunt opladen.

Geschikte telefoons en tablets

De Jabra Supreme Bluetooth Headset is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Jabra Supreme Bluetooth Headset

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Behind the ear
  Kabellengte 0 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Draadloos Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 3.0
  Multipoint-pairing Ja
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 6 uur minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 360 uur uur
 • Audio

  Active Noise Cancelling Ja
  Mono/Stereo Mono