Jabra Street2 Bluetooth Headset

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Jabra Street2 Bluetooth Headset is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Jabra Street2 Bluetooth Headset

Jabra Street2 Bluetooth Headset

De Jabra Street2 headset zorgt ervoor dat de headset in een modern jasje wordt gestoken. De vormgeving van de headset is uiterst bijzonder. De headset heeft de vorm van een 'dog tag'. Wanneer dit echter niet uw smaak is is het ook mogelijk de headset aan uw kleding te bevestigen door de kledingclip die aan de achterzijde van de headset te vinden is. Naast het moderne uiterlijke is het gebruiksgemak ook zeer vernieuwend. De headset heeft een bereik van maar liefst tien meter waardoor u uw telefoon of Mp3-speler gewoon in uw tas kunt laten zitten. Door het eenvoudige bedieningspaneel zijn de opties die u normaal kent op uw Mp3-speler of telefoon zoals het opnemen of beëindigen van gesprekken, nummers afspelen, pauzeren of nummers skippen goed te gebruiken. Het blauwe Black light dat de headset kent zorgt ervoor dat de Jabra Street2 ook ideaal is om 's avonds te gebruiken. De AM3D Virtual Surround Sound en de Power Bass zorgen voor een perfecte geluidsbeleving.

Geschikte telefoons en tablets

De Jabra Street2 Bluetooth Headset is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Jabra Street2 Bluetooth Headset

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 0 cm
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 30 gram
 • Connectiviteit

  Draadloos Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 3.0
  Multipoint-pairing Ja
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 8 uur minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 9,5 dag uur
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
  Volumeregeling Ja