Jabra Stone 2 Bluetooth Headset

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Jabra Stone 2 Bluetooth Headset is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Jabra Stone 2 Bluetooth Headset

Jabra Stone 2 Bluetooth Headset

Bel de hele dag door handsfree met deze Jabra Stone Bluetooth Headset. U kunt zo niet alleen erg verantwoord deelnemen aan het verkeer, maar ook kunt u meerdere dingen tegelijk doen dankzij deze bluetooth headset. Door de bijgeleverde lader is het mogelijk de headset op ieder moment van de dag op te laden in maar liefst 1 uur tijd, zodat u nooit meer zonder energie komt te zitten. De draagbare lader kunt u opladen via de bijgeleverde kabel die u kunt bevestigen aan uw PC met de USB aansluiting. U kunt de headset en draagbare lader maar liefst 8 uur achtereenvolgend en 12 dagen in stand-by stand gebruiken. De headset beschikt over Noise Blackout Extreme waarmee alle storende en vervelende achtergrondgeluiden weg gefilterd worden, zodat u altijd goed verstaanbaar bent. De Jabra Stone 2 werkt doormiddel van bluetooth en is te gebruiken voor alle mobiele telefoons die over bluetooth 1.1 of hoger beschikken. De headset is eenvoudig achter uw oor te bevestigen met een oor haak die voor extra stevigheid zorgt. De Jabra Stone 2 heeft een zeer goede geluidskwaliteit en kan aan maar liefst 8 mobiele telefoons tegelijk gekoppeld worden, waarvan er twee tegelijk gebruikt kunnen worden voor de headset.

Geschikte telefoons en tablets

De Jabra Stone 2 Bluetooth Headset is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Jabra Stone 2 Bluetooth Headset

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Behind- and in ear
  Kabellengte 0 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 7 gram
 • Connectiviteit

  Draadloos Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 2.1
  Multipoint-pairing Ja
  Aantal te pairen toestellen 2
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 10 uur minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 12 dagen uur
 • Audio

  Mono/Stereo Mono
  Noise Filtering Ja