Jabra Stone 2 White Bluetooth Headset

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Jabra Stone 2 White Bluetooth Headset is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Jabra Stone 2 White Bluetooth Headset

Jabra Stone 2 White Bluetooth Headset

Met de Jabra STONE2 Bluetooth headset hoeft u nooit meer gesprekken te missen wanneer u onderweg bent. Door middel van Voice Control kunt u inkomende gesprekken beantwoorden of weigeren met behulp van uw stem. U hoeft geen gesprekken af te kappen omdat uw batterij leeg is, u kunt namelijk tot 10 uur draadloos bellen met de STONE2. De headset houdt u op de hoogte van inkomende berichten en van bijvoorbeeld de batterijstatus doormiddel van gesproken berichten. Met de bijgeleverde oplader kunt u ook als u onderweg bent de Jabra STONE2 van stroom voorzien.

Multimedia

Het is met deze Bluetooth headset mogelijk om een koppeling te maken met uw mobiele telefoon via A2DP, zo kunt u muziek luisteren via deze headset. De headset zit om uw oor en heeft vier ergonimisch vormgegeven Eargels voor langdurig comfort. Last van achtergrondgeluiden heeft u niet meer, dankzij de dubbele microfoontechnologie. Bellen was nog nooit zo eenvoudig als met de Jabra STONE2 Bluetooth headset.

Geschikte telefoons en tablets

De Jabra Stone 2 White Bluetooth Headset is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Jabra Stone 2 White Bluetooth Headset

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Behind the ear
  Kabellengte 0 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Draadloos Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 2.0
  Aantal te pairen toestellen 1
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 10 uur minuten
 • Audio

  Mono/Stereo Mono
  Volumeregeling Ja