Jabra Easy Call Bluetooth Headset

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Jabra Easy Call Bluetooth Headset is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Jabra Easy Call Bluetooth Headset

Jabra Easy Call Bluetooth Headset

Wilt u graag handsfree kunnen bellen op een simpele en praktische manier? Neem dan de Jabra Easycall en voer gesprekken waar en wanneer u wilt. U hoeft voor het opnemen van uw telefoon slechts op de antwoord knop op de headset te drukken. U kunt de Jabra Easycall eenvoudig en op een comfortabele manier in uw oor plaatsen. Deze headset beschikt over de mogelijkheid om met niet één maar twee telefoons tegelijk verbonden te zijn. Zo kunt u altijd de telefoontjes van bijvoorbeeld uw prive telefoon en uw zakelijke telefoon opnemen in de auto. De Jabra Easycall is te gebruiken voor alle mobiele telefoons die over bluetooth beschikken en is dus niet toestel- of merk specifiek. U kunt tijdens gebruik genieten van een zeer hoge geluidskwaliteit doordat de Jabra Easycall over DSP-technologie beschikt. De Jabra Easycall is voorzien van een grijze kleur en heeft een erg moderne uitstraling. Deze headset kan maar liefst 6 uur achter elkaar intensief gebruikt worden en kan maximaal 8 dagen in de standby stand staan.

Geschikte telefoons en tablets

De Jabra Easy Call Bluetooth Headset is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Jabra Easy Call Bluetooth Headset

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs
 • Connectiviteit

  Draadloos Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 2.0
  Multipoint-pairing Ja
  Aantal te pairen toestellen 8
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 6 uur minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 8 dagen uur
 • Audio

  Mono/Stereo Mono