Jabra Cruiser & Chill Bundel

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Jabra Cruiser & Chill Bundel is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Jabra Cruiser & Chill Bundel

Jabra Cruiser & Chill Bundel

Met de Jabra Cruiser & Chill Bundel kunt u veilig en comfortabel bellen in de auto zonder daarmee een boete op te lopen. De headset hoeft niet in uw auto geïnstalleerd te worden en hoeft simpelweg alleen ergens neer gezet/gehangen te worden. De vele mogelijkheden van deze headset zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Zo kunt u uw eigen digitale muziek luisteren of gebruik maken van de FM-radio van de headset. De Jabra Cruiser beschikt over voice announcements, zo kan de headset de naam van de inkomende oproep opzeggen of wordt de batterijstatus aan u verteld. De Jabra Cruiser & Chill Bundel biedt u een zeer goede geluidskwaliteit door DSP en noice-cancelling. U en uw gesprekspartner hebben nog nooit eerder zo een zuiver en helder gesprek gevoerd dan met de Jabra Cruiser. Tijdens de rit kan de Jabra Cruiser voor twee verschillende mobiele telefoons tegelijk gebruikt worden en er kunnen in totaal 8 verschillende telefoons gekoppeld zijn aan de headset. De Jabra Cruiser is maar liefst 14 uur achtereenvolgende te gebruiken voor bellen en in stand-by stand houd hij het 13 dagen lang vol. U krijgt natuurlijk ook de Jabra Chill bijgeleverd die erg handig kan zijn voor wanneer u gebruik wilt maken van oordoppen of u een headset nodig heeft voor bijvoorbeeld op uw werk of in de buurt van andere mensen. De Jabra Chill heeft dankzij de oordoppen namelijk geen lekkend geluid. U kunt de Jabra Cruiser gebruiken voor alle mobiele telefoons met bluetooth 2.1 en de Jabra Chill is te gebruiken voor alle mobiele telefoons met een 3,5mm poort.

Specificaties Jabra Cruiser & Chill Bundel

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Draadloos Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 2.1
  Multipoint-pairing Ja
  Aantal te pairen toestellen 8
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 14 uur minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 13 dagen uur
 • Audio

  Active Noise Cancelling Ja
  Mono/Stereo Stereo
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm