Jabra BT3030 Street Bluetooth Headset White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Jabra BT3030 Street Bluetooth Headset White is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Jabra BT3030 Street Bluetooth Headset White

Jabra BT3030 Street Bluetooth Headset White

De Jabra BT3030 is van alle markten thuis, zo kunt u eenvoudig muziek luisteren of bellen met deze accessoire. Het grote voordeel is dat Jabra er voor zorgt dat u altijd bereikbaar bent door een eenvoudig concept, een ketting die om uw nek kan! De Dogtag die aan deze ketting zit beschikt over een 3.5mm aansluiting waardoor u uw oordopjes kunt aansluiten op deze Dogtag. Nooit meer naar uw mobiele telefoon grijpen wanneer u hem nodig heeft, gebruik gewoon de Dogtag! Bellen of muziek afspelen, u kunt nu meteen aan de slag! Dit is ideaal als u bijvoorbeeld sport of autorijdt, dankzij de eenvoudige en grote knoppen op de nekaccessoire kunt u snel antwoorden op inkomende gesprekken of bijvoorbeeld switchen naar het volgende nummer. Haal meer uit uw smartphone met deze accessoire, een Bluetooth headset is nou eenmaal een onmisbaar attribuut wanneer u constant bereikbaar bent, ook wanneer u uw handen niet vrij heeft!

Geschikte telefoons en tablets

De Jabra BT3030 Street Bluetooth Headset White is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Jabra BT3030 Street Bluetooth Headset White

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 0 cm
  Geschikt voor sport/fitness Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm