Jabra Arrow Bluetooth Headset

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Jabra Arrow Bluetooth Headset is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Jabra Arrow Bluetooth Headset

Jabra Arrow Bluetooth Headset

Heeft u een zakelijke mobiele telefoon en een mobiele telefoon voor privé gebruik en wilt u op allebei tegelijkertijd handsfree te bereiken zijn? Dan is deze Jabra Arrow wellicht een uitstekende oplossing voor u. Door de Multipoint-pairing technologie kunt u met twee mobiele telefoons tegelijk een bluetooth verbinding hebben. De Jabra Arrow is zeer gebruiksvriendelijk door zijn lage gewicht, ruisonderdrukking en een comfortabele bevestiging naar keuze, met of zonder oor haak. Voor het maken van een verbinding tussen de Jabra Arrow en uw mobiele telefoon wordt er gebruikt gemaakt van bluetooth. Hierdoor kunnen alle mobiele telefoons met bluetooth 1,1 of hoger gebruikt worden voor deze headset. De maximale spreektijd van de Jabra Arrow is 4,5 uur en de maximale stand-by tijd is maar liefst 8 dagen. U krijgt verschillende opladers voor de headset bijgeleverd, zoals een autolader en een USB-lader. Ook krijgt u een handige draagband waarmee u de headset aan uw mobiele telefoon kunt bevestigen, zodat u hem altijd bij de hand heeft. De headset is verder nog voorzien van een zwarte kleur en bedieningsknoppen voor het opnemen van telefoontjes, het regelen van het volume en etc.

 

Geschikte telefoons en tablets

De Jabra Arrow Bluetooth Headset is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Jabra Arrow Bluetooth Headset

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Behind- and in ear

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 9 gram
 • Connectiviteit

  Draadloos Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 2.1
  Multipoint-pairing Ja
  Aantal te pairen toestellen 8
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 4,5 uur minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 8 dagen uur
 • Audio

  Mono/Stereo Mono
  Volumeregeling Ja